Moldox Lab INTERACTION workshop - înscrie-te până pe 25 iulie

INTERACTION este atelierul în care organizațiile societății civile, activiștii/activistele, liderele/liderii de opinie pot învăța cum să producă materiale video de calitate pentru mediul online, care să pună în evidență cauza pentru care luptă și să devină vocea oamenilor care au nevoie de susținerea finanțatorilor, partenerilor și publicului larg.

Foto: Moldox

Timp de 7 zile, participanții și participantele vor avea ocazia să parcurgă prin tehnicile storytelling, să învețe să folosească o cameră de filmat, să participe și să asiste la procesul de montaj, iar la finalul atelierului să-și vadă filmul pe marele ecran în prezența publicului din Cahul. Astfel, vor avea ocazia să primească feedback atât de la profesioniști, cât și de la publicul spectator.

Limba de lucru: engleză
Termen limită pentru înscriere: 25 iulie 2021
Număr de participanți: 10-12
Nivel: intermediar

Dacă te-ai gândit vreodată să folosești filmul documentar ca mod de expresie și instrument de sensibilizare a opiniei publice, să încurajezi gândirea participativă și critică cu privire la problemele urgente din societate, te invităm să te înscrii la atelierul INTERACTION organizat de MOLDOX Lab, care va avea loc în perioada 22-28 august 2022 la Cahul.

Mai multe detalii despre atelier și formularul de înscriere, găsești aici: https://moldoxlab.com/ateliere/interaction-workshop/?fbclid=IwAR1lurQ_82gsddpcHbS7sCFkNh cHtzphTAxmBAlSqpC-39NYtyFWtZ2riD0

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați la info@moldoxfestival.com sau lab@moldoxfestival.com

Atelierele MOLDOX Lab sunt organizate în parteneriat cu Institutul Suedez, Institutul Cultural Român la Chișinău, Primăria Cahul, Centrul Național al Cinematografiei din R. Moldova, B2B Documentary Network, Balkan Documentary Center, Thessaloniki International Film Festival,One World Romania, Docudays UA, Institute of Documentary Film Prague, Documentary Association of Europe.


Pub