Val de alerte cu bombă în capitală: Și Guvernul, spitale, centrele comerciale ar fi minate
Poliția anunță că a fost sesizată astăzi în jurul orei 14:05 prin intermediul poștei electronice că mai multe instituții ale statului (Parlament, Guvern, instituții judecătorești, centre comerciale, spitale, Aeroportul Internațional Chișinău, etc.), au fost avertizate despre amplasarea obiectelor explozibile. La fața locului au fost orientate toate serviciile specializate pentru a stabili toate circumstanțele.
Foto: Politia Republicii Moldova

„Aeroportul Internațional Chișinău la a treia amenințare în mai puțin de 48 de ore. De la ora 14:10, polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău a fost ridicat pe alarmă pe motivul parvenirii unui mesaj de amenințare teroristă. Tot personalul din Aeroport, dar și călătorii au fost evacuați de urgență, la fața locului fiind prezente instituțiile specializate ale MAI în vederea verificărilor.

În aceste circumstanțe, procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar oprită, ceea ce înseamnă că unele curse vor fi efectuate cu întârzieri”, menționează Poliția de Frontieră.

Alertă cu bombă la Parlament, Aeroportul Internațional Chișinău și toate sediile Judecătoriei Chișinău.


Pub