Mandatul de arest pe Plahotniuc a rămas neexaminat de Judecătoria Ciocana, din cauza alertei cu bombă. Litvinenco: Metode banditești

Judecătoria Ciocana examina astăzi mandatul de arest pe numele fostului lider al PD, Vladimir Plahotniuc când a fost anunțată alerta cu bombă. Despre aceasta a scris ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco pe pagina de Facebook. „Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului”, a scris Litvinenco.

Foto: UNIMEDIA

Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului. Vă amintiți de ziua de 7 iunie 2019, când Plahotniuc, nevrând să accepte debarcarea sa de la butoanele puterii, organiza tot felul de ”alerte cu bombă” în Parlament și în alte instituții ale statului? Apoi iată – azi judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor de arestare a lui Plahotniuc (în cuntumăcie, adică absență nemotivată) și asistăm din nou la aceeași ”alertă cu bombă”.

Bine că s-au mai schimbat lucrurile între timp, astfel încât combinațiile șmecherilor să fie date peste cap. Pe de altă parte, probabil că trebuie de venit cu măsuri suplimentare pentru ca răspunderea pentru astfel de perversiuni să fie pe potriva gravității faptei comise”, a scris Litvinenco.

Poliția anunță că a fost sesizată astăzi în jurul orei 14:05 prin intermediul poștei electronice că mai multe instituții ale statului (Parlament, Guvern, instituții judecătorești, centre comerciale, spitale, Aeroportul Internațional Chișinău, etc.), au fost avertizate despre amplasarea obiectelor explozibile. La fața locului au fost orientate toate serviciile specializate pentru a stabili toate circumstanțele.

Alertă cu bombă la Parlament, Aeroportul Internațional Chișinău și toate sediile Judecătoriei Chișinău.


Pub