A scăpat ca prin minune: Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni

Delia Matache este cunoscută pentru vacanțele ei îndrăznețe, de prin toate colțurile lumii, fiind o împătimită a călătoriilor. Nici vara aceasta nu a făcut excepție de la regulă, cântăreața și soțul ei vizitând o stațiune montană din Alpi. Din nefericire, în această locație a avut loc o tragedie, în urma prăbușirii unui ghețar, iar Delia a scăpat ca prin urechile acului, după ce a decis să urmeze alt traseu, scrie SHOK.md, cu referire la presa română.

Foto: Delia/Instagram

Artista, aflată în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu, în stațiunea italiană unde s-a produs avalanșa, a dezvăluit că și ei aveau de gând să meargă pe traseul respectiv, unde s-a prăbușit ghețarul, însă au luat o decizie de ultim moment de a schimba ruta!

Amintim că un ghețar din Alpi s-a prăbușit, declanșând ulterior o avalanșă de gheață și roci, care a făcut mai multe victime. În jur de 7 persoane au murit, iar 22 sunt încă date dispărute în urma prăbuşirii ghețarului Marmolada din munţii Dolomiţi, din nordul Italiei.

Delia a mărturisit că a luat în calcul să viziteze ghețarul respectiv, singurul din zonă, care reprezenta și unul dintre cele mai înalte puncte din Alpii italieni, oferind astfel un peisaj de excepție, însă a ales pe ultima sută de metri o altă rută.

Delia a fotografiat zona respectivă, dintr-un alt punct, însă abia ulterior și-a dat seama că a surprins în imagini și tragedia care a avut loc. Aceasta a explicat că inițial nu și-a dat seama că a fost vorba despre o avalanșă, nefiind familiarizată cu relieful locației.

Citiți ce a povestit Delia, pe SHOK.md.


Pub