joi, 25 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎngrășămintele Agroleaf Power - îngrijește-ți culturile ca un supererou

Îngrășămintele Agroleaf Power – îngrijește-ți culturile ca un supererou

Recomandate

Un „supererou” agricol adevărat se asigură că plantele aflate în grija sa nu duc lipsă de niciun macro- sau microelement necesar pentru o creștere și dezvoltare armonioasă și pentru producția unei recolte bogate.

Am creat îngrășămintele foliare cu absorbție rapidă Agroleaf Power tocmai cu gândul la agricultorii ca tine, pentru a ne asigura că ai uneltele necesare la îndemână pe tot parcursul ciclului agricol.

Agroleaf Power este un îngrășământ foliar de calitate premium produs din materii prime pure și de calitate ridicată, potrivit pentru toate tipurile de culturi agricole și horticole. Îngrășământul se dizolvă aproape instant în apă și este asimilat rapid de plante după aplicare.

Acesta se poate aplica în diferitele stadii de vegetație, cu scopul de a corecta dezechilibrele nutriționale și pentru a stimula activitatea fiziologică sănătoasă a plantelor.

Acest lucru este posibil datorită tehnologiei M-77 și complexului DPI (Dublă Putere de Impact), care garantează o absorbție rapidă și completă, și o disponibilitate îndelungată a micronutrienților necesari pentru buna dezvoltare.

Astfel, datorită purității excepționale și conținutului ridicat de macro- și micronutrienți necesari creșterii optimale, Agroleaf Power este un produs care satisface toate nevoile nutriționale ale plantelor.

Tehnologia M-77 a fost concepută în laboratoarele ICL și conține componente care extind eficiența chelaților pulverizați pe frunze, vitamine care au rolul de a spori activitatea metabolică a țesuturilor vegetale, elemente esențiale care asigură o funcționare optimă și o utilizare eficientă a nutrienților și compuși care reduc stresul și îmbunătățesc capacitatea plantei de a rezista la factorii abiotici negativi, crescând astfel productivitatea plantei.

Fiecare component al tehnologiei M-77 a fost atent selectat pentru scopuri bine definite, pentru a asigura o absorbție imediată de către plantă după aplicare și a crește eficiența absorbției nutrienților în organele țintă și în țesut.

Această tehnologie inovatoare a fost patentată și testată cu succes de fermieri, avansând industria agricolă cu un pas mai departe.

Fotosinteza este procesul natural prin care plantele verzi folosesc lumina solară ca sursă de energie pentru a produce din dioxid de carbon și apă glucoza necesară pentru creștere și dezvoltare.

Complexul DPI (Dublă Putere de Impact) stimulează și eficientizează aceste reacții fotosintetice, acest lucru fiind realizat prin creșterea ratelor de transpirație ale plantei și prin creșterea cantității de clorofilă în frunzele și tulpinile plantelor.

Tehnologia DPI intensifică nivelul de transpirație al plantei, care rezultă în rate de asimilare de CO2 mai mari, iar creșterea vitezei de sinteză a clorofilei asigură transformarea rapidă a cantităților asimilate de CO2 în energie celulară și glucoză.

Testele din laborator și din teren demonstrează că complexul DPI îmbunătățește nivelul de clorofilă în frunzele tratate cu Agroleaf Power, iar asta se oglindește cel mai puternic în greutatea și dimensiunea frunzelor tratate.

Testele au demonstrat, de asemenea, îmbunătățiri ale disponibilității nutrienților aplicați prin pulverizare, în special în ceea ce privește cantitatea de azot și fosfat din plantă.

Avantajele Agroleaf Power:

  • Îngrășământ de calitate superioară, produs din materii prime pure și de calitate;
  • Capacitate de dizolvare rapidă și completă în apă, prevenind înfundarea duzelor;
  • Îngrășământ concentrat, 100% solubil în apă;
  • Tehnologia M-77 a fost creată pentru a asigura o gamă completă de microelemente chelate foarte ușor asimilate de către plante;
  • Tehnologia DPI intensifică procesele metabolice ale plantelor;
  • Plantele reacționează rapid la tratament datorită asimilării rapide a nutrienților prin frunze;
  • Produsul poate fi combinat cu majoritatea tipurilor de erbicide și pesticide.

În ceea ce privește aplicarea îngrășământului Agroleaf Power, recomandăm ca pulverizarea să aibă loc dimineața sau după-amiaza târziu, atunci când umiditatea este ridicată și frunzele prezintă un nivel de turgescență ridicat.

Pulverizarea trebuie efectuată în condițiile minime de vânt pentru a asigura o aderență ușoară și o distribuție uniformă pe suprafața frunzelor plantelor. Nivelul de pH optim pentru aplicarea unui tratament de pulverizare foliară este între 4.5-5.5.

Agroleaf Power este compatibil cu majoritatea produselor de protecție a plantelor de pe piață, dar din precauție, recomandăm întotdeauna testarea amestecului pe o suprafață mică înainte de utilizarea pe scară largă.

Suprafețele pulverizate cu scopul de a testa interacțiunea îngrășământului Agroleaf Power cu alte produse concepute pentru protecția plantelor trebuie verificate la 2-3 zile după aplicarea tratamentului.

Produsele Agroleaf Power sunt disponibile atât pentru uz general, cât și pentru deficiențele nutriționale specifice ale plantelor. Astfel, Agroleaf Power Total este recomandat pentru o utilizare generală, fiind conceput pentru o distribuție echilibrată de macro- și micronutrienți.

Agroleaf Power High N este recomandat pentru tratamentul plantelor care cresc într-un sol cu nivel de azot scăzut. Culturile crucifere fixează azotul atmosferic în sol, însă fără o rotație a culturilor cantitatea de azot din sol se utilizează repede, creând un vid nutrițional pentru culturi.

Fosforul este un element necesar pentru crearea de adenozin trifosfat (ATP), care este produsul final al fotosintezei și una dintre moleculele care transportă energia necesară proceselor fiziologice din plante.

Agroleaf Power High P este destinat utilizării în cazul plantelor cu cerințe elevate de fosfați (ex. terenurile agricole destinate viticulturii).

Potasiul este de asemenea un nutrient de bază necesar pentru sinteza amidonului și a celulozei care asigură funcționarea metabolismul normal al plantelor.

De asemenea, potasiul regulează funcționarea stomatelor, fiind indispensabil pentru asigurarea echilibrului hidric al plantei. Agroleaf Power High K este conceput pentru ameliorarea lipsei de potasiu, asigurând o dezvoltare echilibrată plantelor.

Agroleaf Power Calciu este produsul nostru recomandat pentru culturile agricole care prezintă deficiențe de calciu. Calciul are un rol extrem de important în dezvoltarea plantelor și producerea țesuturilor, fiind responsabil pentru menținerea rigiditățiii pereților celulari.

De asemenea, are rol în activarea anumitor enzime dependente de calciu și funcționează și ca moleculă de semnal în coordonarea unor activități fiziologice vegetale.

Lipsa de calciu din sol duce la un sistem radicular subdezvoltat și subțire, dezvoltarea de frunze malformate și mici la suprafață, o rezistență scăzută la atacurile insectelor și o biomasă scăzută.

Al șaselea element necesar creșterii echilibrate este magneziul, al cărei carențe pot fi ușor depășite cu aplicarea unui tratament Agroleaf Power Magneziu.

Plantele utilizează magneziul într-o multitudine de procese celulare, având rol important în procesul de diviziune celulară și sinteză a lanțurilor noi de ADN, asigurarea funcționării procesului de fotosinteză și funcționarea ca moleculă semnalizatoare în diversele reacții celulare.

Gama de îngrășăminte de calitate superioară Agroleaf Power este produsă din cele mai pure materii prime și este soluția perfectă de tratament foliar pentru culturile tale legumicole și viticole.

Tehnologiile încorporate M-77 și DPI asigură o asimilare rapidă și eficientă a macro- și micronutrienților necesari pentru creștere și o recoltă bogată, prin stimularea fotorespirației și a producerii de clorofilă, locația celulară a producerii energiei prin fotosinteză.

Fi un supererou Agroleaf Power pentru culturile tale agricole!

Pentru informații suplimentare, recomandări de utilizare, respectiv oferte de preț, contactați reprezentanța ICL Moldova.

Vasile Ciobanu – Reprezentant Republica Moldova, Tel: +373-690-66-511.

ICL Specialty Fertilizer
ICL Specialty Fertilizerhttps://fertilizare.icl-agro.news
ICL este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngrășăminte din lume, oferind fermierilor de pe cinci continente soluții performante de fertilizare a culturilor agricole.

Citește și ›

Advertoriale