23 de ani alături de Andy’s

Cea mai mare rețea de restaurante din Moldova, Andy’s își sărbătorește aniversarea de 23 de ani.

Foto: Andy's

Din 1999, Andy’s s-a poziționat drept un lider pe piața alimentației publice din Republica Moldova. Pe parcursul acestor ani, Andy’s s-a extins și bucură zilnic oaspeții restaurantului cu specialitățile bucătăriei sale. Mai mult, rețeaua de restaurante a devenit locul preferat al familiilor, unde își sărbătoresc evenimentele speciale și petrec timpul alături de cei dragi. Andy’s este apreciat și de către copii pentru că are un meniu special conceput pentru aceștia, iar mâncarea este preparată din produse naturale.

În timp de 23 de ani, rețeaua de restaurante se poate mândri cu 30 de restaurante atât în Chișinău, cât și în alte orașe din Republica Moldova.

Succesul activității restaurantelor Andy’s poate fi descris în cifre impresionante:

  • 30 de restaurante deschise,

  • 10 000 000 de clienți deserviți,

  • 10 000 000 de pizza vândute,

  • 2 000 de angajați

  • 1 000 000 de livrări efectuate.


Timp de 23 ani, Andy’s și-a păstrat pasiunea pentru calitate, deservire la nivel înalt și bucate făcute cu dragoste pentru oaspeții săi. Restaurantele au demonstrat că tot ce face, e făcut din Suflet, de aici și sloganul rețelei de restaurante “ Din Suflet”, pentru că echipa Andy’s consideră că cele mai bune bucate sunt cele în care se pune suflet și se condimentează cu dragoste și dăruire. Toate bucatele au un gust unic, al cărui secret constă în pasiunea pentru gătit și metoda unică de preparare. De la preparare până la produsul finit, adică mâncarea care este pusă pe masa oaspeților, este o muncă mare în care zilnic sunt implicați cei mai buni bucătari, îndrumați de o echipă de profesioniști.

Rețeaua de restaurante Andy's a devenit nu doar un simbol al dezvoltării dinamice, ci și un semn al calității.

Restaurantele sunt concepute pentru a crea o atmosferă caldă, confortabilă și în același timp elegantă, modernă a unui oraș mare. Astfel, fiecare restaurant din cadrul rețelei „Andy's” are o tematică proprie și este decorat într-un stil aparte. Grație acestui fapt, Andy's este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri și prietenoase, pentru familii cu copii, conversații de suflet și distracție pentru toate grupele de vârstă.

Vă mulțumim ca alegeți rețeaua de restaurante Andy's

www.andys.md


// console.log('no ads situation')