(stop cadru) Perciun, căutat în Parlament pentru a prezenta un proiect. Grosu: Îl chemăm cu toții? Că următorul tot Moș Crăciun trebuie să-l prezinte

„Operațiune de căutare” în Parlament. Deputatul PAS, Dan Perciun a dispărut înainte de a prezenta proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative. Invitat de președintele Parlamentului, Igor Grosu, la tribună, deputatul nu se afla în sală. „Prezintă...iar proiectul este prezentat...este prezentat mai târziu. Da unde e multstimatul prezentator? Haideți să-l chemăm toți împreună. Nu, că următorul tot Moș Crăciun trebuie să îl prezinte și...”, a declarat Grosu.

Foto: Captură de ecran

Acesta a rugat colegii să „declanșeze o operațiune de căutare”. „Noi avem de lucru”, a spus Grosu. 

„Stimați colegi până vine multstimatul autor. Pot să vă rog cineva care este mai liber să declanșeze o operațiune de căutare? Că noi avem de lucru. Dacă doamna Morozova era, era ușor. Eu știu că toată nădejdea e în doamne în țara asta, dar… Stimați colegi, propun până revine colegul să preluăm proiectull 272. Aici soluție este? Am impresia că s-a relaxat lumea de tot”, a conchis Grosu.


Pub