‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
15 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleAnaliza modificărilor recente la legea zilierilor

Analiza modificărilor recente la legea zilierilor

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agricultorii sunt în așteptarea intrării în vigoare a noilor amendamente la legislația națională care reglementează activitățile necalificate cu caracter ocazional, desfășurate de zilieri.

Noile prevederi ale Legii nr. 22/2018 privind exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri stabilește condiții mult mai avantajoase și oferă multiple beneficii persoanelor care vor exercita activități în calitate de zilieri în cadrul întreprinderilor agricole.

Totodată, Parlamentul a operat modificări și la alte acte legislative pentru confirmarea condițiilor avantajoase oferite la exercitarea activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, cum ar fi Codul fiscal, Legea cu privire la promovarea ocupării forței de muncă şi asigurarea de șomaj, precum și Legea privind sistemul public de asigurări sociale.

Pentru a vizualiza modificările operate în legislație, specialiștii proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova au analizat prevederile cadrului legal până și după operarea amendamentelor și le-a sistematizat într-un tabel.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›