Cinci motive pentru care să alegi Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere” din orașul Drochia

Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere”
Foto: Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere”

Eşti în toiul pregătirilor de examenele de absolvire şi nu ştii pentru ce instituţie de învăţământ să optezi? Mai jos îți sunt prezentate câteva motive care îți vot ușura alegerea.

Dublu posibilități

În cadrul colegiului, pe lângă materiile de liceu înveți și obiectul de specialitate ca:
# jurisprudență;
# management și administrarea afacerilor. Deci, în anul trei ai oportunitatea de a susține examenele de bacalaureat, iar în anul patru să susții examenul de calificare în specialitate.

Antreprenoriat, activități și dezvoltare personală

Colegiul îți oferă o multitudine de posibilități de formare a personalității, important e doar să ai motivația de a te implica în diferite activități extrașcolare, proiecte sau voluntariat.

Amintiri, prieteni, relație profesor-elev

Anii de studenție sunt cei mai frumoși, întâlnești noi persoane, îți faci mulți prieteni, explorezi noi orizonturi, îți depozitezi amintiri extraordinare. Relațiile profesor-elev sunt prietenoase, atitudinea profesorilor față de elevi este pozitivă, poți colabora cu profesorii în elaborarea multor proiecte.

Localizarea Colegiului în orașul Drochia

Colegiul din orașul Drochia este un punct geografic aproape pentru sute de absolvenți, este mult mai econom să rămâi și să studiezi în Drochia, decât să pierzi timp și resurse pentru studii în altă regiune a țării.

Excursii, traininguri peste hotare, colaborare cu Universitatea „mamă” USPEE

Colegiul este în strânsă legătură cu Universitatea de Studii Politice și Economice „Constantin Stere”, unde poți acumula un schimb de experiență cu studenții mai mari ce studiază în cadrul acestei Universități. Desigur, nu trebuie de reiterat faptul că în fiecare an sunt organizate excursii, tabere de vară de leadership și poți beneficia de traininguri peste hotarele țării, în special în România și Polonia.

Încă stai pe gânduri? Ei bine, aceste motive sunt elaborate din experiențele proprii ale studenților din cadrul acestui colegiu.

„Am petrecut niște ani magnifici și nu regret nicio clipă alegerea mea de a deveni student al Colegiului de Studii Integrate” – student în anul trei, Colegiul de Studii Integrate al USPEE „Constantin Stere”.

Fă și tu parte din marea lor familie!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente