image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan a bătut palma pentru primul transfer al verii. Jucătorul face vizita medicală și semnează

Divock Origi (27 de ani) urmează să fie noul jucător al celor de la AC Milan, a anunțat celebrul jurnalist italian specializat în trasferuri, Fabrizio Romano.

Atacantul a evoluat ultima dată pentru Liverpool, unde era însă o variantă de rezervă pentru Jurgen Klopp, care a preferat să joace cu un trio format din Luis Diaz, Sadio Mane și Mohamed Salah, cel puțin în partea a doua a sezonului, după sosirea columbianului pe Anfield Road.'

Anunțul oficial este doar o chestiune de ore, pentru că momentan jucătorul belgian este în Milano și efectuează vizita medicală.

Dacă totu este în regulă, așa cum toate lumea se așteaptă, atunci cei de la AC Milan urmează să-l prezinte pe Divock Origi ca fiind noul lor jucător.

Conform sursei citate, se pare că fotbalistul a mai avut oferte din mai multe părți, Premier League, Bundesliga, și chiar de la surpriza sezonului trecut din Champions League, Villarreal, pe care însă le-a refuzat pentru a semnat cu trupa de pe San Siro.

Înțelegerea urmează să fie valabilă pentru următorii 3 ani.

Marcelo s-a despărțit de Real Madrid după 14 ani, fiind jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria clubului, 24, peste legendarul Paco Gento.

Potrivit presei spaniole, Marcelo este dorit de mai multe echipe din Europa și America de Sud.

Cea mai atractivă ofertă a venit de la AC Milan, campioana din Serie A. Potrivit AS, fundașului brazilian i-a fost propus un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 3 milioane de euro.

Marcelo a avut un salariu de 6 milioane de euro pe an la Real Madrid, dar este dispus să accepte bani mai puțini, având în vedere că a împlinit recent 34 de ani.

AC Milan caută o variantă de rotație pentru fundașul stânga francez Theo Hernandez (24 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători în sezonul 2021-2022.

AC Milan este campioana Italiei, în condițiile în care nu mai câștigase titlul în Serie A din 2011.

AC Milan a încheiat sezonul cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, campioana din 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: