image
Sursa foto: Profimedia

Condiția pusă de Neymar pentru a pleca de la PSG, după ce "șeicii" l-au scos la vânzare

Neymar (30 de ani) ar putea să plece de la PSG în această vară, după ce în presă au apărut mai multe informații care vorbesc despre poziția clară pe care o au conducătorii echipei.

Șeicii nu sunt convinși de dorința sud-americanului de a performa la cel mai înalt nivel, săptămână de săptămână, și întâmplările din ultimii ani stau drept mărturie pentru asta.

Potrivit informațiilor oferite de RMC Sport, citat de ”Marca”, campioana Franței ar fi decis să-și vândă superstarul, iar brazilianul nu are de gând să se opună în vreun fel, așa cum s-ar fi întâmplat în alte rânduri, în trecut.

Neymar și PSG au căzut de acord că cea mai bună decizie pentru ambele părți este despărțirea. Sud-americanului i se va prelungi automat contractul cu gruparea pariziană la 1 iulie, până în vara lui 2027, dar acest lucru nu împiedică cu nimic o eventuală vânzare.

Totuși, se pare că există o condiție pusă de brazilian pentru a accepta transferul de la PSG la o altă formație.

Atacantul vrea să i se plătească salariul integral pe care trebuie să-l primească până în 2027, adică 200 de milioane de euro, anunță El Pais.

Neymar a sosit la Paris Saint-Germain în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 milioane de euro, ceea ce reprezintă și acum un record mondial în materie de transferuri.

Un prim club care se arată dispus să îl transfere pe brazilian a fost Chelsea. La câteva zile distanță, un nou grand european se pregătește să le facă parizienilor o ofertă pentru decarul lor.

Conform Sports Mole, Juventus este interesată să îl aducă pe Neymar în campionatul Italiei. Inițial, atacantul nu-și dorea sub nicio formă să plece de la PSG, însă pare că a înțeles, în cele din urmă, că nu mai are viitor la Paris.

Astfel, Neymar a început discuțiile cu Juventus prin reprezentanții săi. Cel care îi este impresar este chiar tatăl său, Neymar Santos Sr. (57 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: