image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, surprins în club alături de Georgina Rodriguez. Detaliul observat de englezi

Cristiano Ronaldo (37 de ani) se află în vacanță alături de iubita sa, Georgina Rodriguez, cu care a petrecut ultimele zile pe yacht, în Ibiza.

Atacantul lusitan a încheiat sezonul competițional recent, după ce a fost parte din lotul Portugaliei la partidele din Nations League disputate în luna iunie.

După ce ieri o parte din lotul celor de la Manchester United s-a reunit și a efectuat primul antrenament sub comanda noului tehnician, Erik ten Hag, mai mulți jucători au fost absenți, printre care și Cristiano Ronaldo, ei având vacanță prelungită din cauza meciurilor jucate la echipele naționale.

Atacantul portughez a decis să-și petreacă zilele de relaxare la Ibiza, alături de familie, și a fost surprins zilele trecute pe yacht.

Lusitanul a petrecut și în club, seara trecută, cu prietena sa, Georgina Rodriguez, anunță The Sun. Cei doi au fost de nedespărțit și în multe momente au fost surprinși făcând gesturi tandre unul față de altul.

Sursa citată notează și că fotbalistul nu a consumat băuturi alcoolice, lucru pe care și la însușit după ce tatăl său a decedat din cauza problemelor cauzate de dependență. Georgina Rodriguez nu a fost la fel de "prudentă" și a fost surprinsă în timp ce consuma o băutură spirtoasă.

Momentan, viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este pus sub semnul întrebării, însă ultimele vești din Regat anunță că gruparea de pe Old Trafford nu se gândește la posibilitatea de a-l lăsa pe lusitan să plece, el fiind esențial pentru noul antrenor, Erik ten Hag.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: