image
Sursa foto: Profimedia

Gabriel Jesus e la Londra și semnează! Ce sumă încasează Manchester City

Gabriel Jesus (25 de ani) pleacă de la Manchester City după cinci ani și jumătate.

Atacantul brazilian, care a cerut să plece după ce a fost adus Erling Haaland, conștient că șansele sale să joace vor fi mai mici, va semna cu Arsenal.

Gabriel Jesus se află deja la Londra și urmează să efectueze vizita medicală în cursul zilei de marți. Dacă nu vor apărea probleme la teste, brazilianul va semna cu Arsenal un contract valabil cinci ani.

Manchester City va primi o sumă importantă în schimbul atacantului, aproximativ 52 de milioane de euro, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Campioana Angliei va înregistra, astfel, un profit cu Gabriel Jesus, pe care l-a transferat în ianuarie 2017, de la Palmeiras, în schimbul a 35 de milioane de euro.

Gabriel Jesus ar urma să fie al patrulea jucător pe care Arsenal îl transferă în această vară, după Matt Turner, Marquinhos și Fabio Vieira.

Brazilianul va fi, însă, cel mai scump transfer al verii, cel puțin deocamdată, la clubul care a ratat dramatic accederea în grupele UEFA Champions League. Portarul Matt Turner a fost adus de la New England pentru 6.3 milioane de euro, Marquinhos a fost transferat de la Sao Paolo pentru 3.5 milioane de euro, în timp ce Fabio Vieira, ultima dată la FC Porto, a costat-o pe Arsenal 35 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: