image
Sursa foto: IGSU

Salvatorii au efectuat o misiune contra-cronometru pentru a salva un bărbat blocat sub dărâmăturile unui garaj prăbușit

În seara zilei de 28 iunie salvatorii IGSU au intervenit pentru a efectua o misiune contra cronometru pentru a salva un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a rămas blocat sub dărâmăturile unui garaj prăbușit.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:41. Potrivit informațiilor, un perete de beton s-a prăbușit peste un bărbat în satul Costești, raionul Ialoveni.

Pentru efectuarea lucrărilor de deblocare –salvare la fața locului au intervenit două echipaje de salvatori. Ajunși angajații IGSU au stabilit că persoana cu multiple traumatisme era în viață aflându-se sub dărâmăturile unui garaj cu suprafața de 50m2. Bărbatul era conștient și se afla blocat pe jumătate în nămol și pământ, fiind acoperit cu o placă de beton.

Utilizând echipamentul specializat pentru lucrările de deblocare, salvatorii au ridicat placa sub care se afla sinistratul, după ce l-au scos la suprafața. Bărbatul a suferit fracturi a membrilor superioare și diverse traumatisme a membrilor inferioare și trauma cranio cerebrală, fiind imediat predat medicilor, care au venit la fața locului. Acesta a fost preluat de urgență la spital pentru ulterioare investigații și intervenții medicale necesare.

Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite.

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: