image
Sursa foto: nbcnews.com

Fost avocat al lui Trump, agresat de un angajat al unui supermarket, după hotărârea Curţii Supreme a SUA privind avortul

Fostul avocat al lui Donald Trump şi fost primar al New York-ului a fost lovit ieri de un angajat al unui supermarket din Staten Island, în timp ce făcea campanie pentru fiul său.

Rudy Giuliani a relatat că ieşise din toaleta magazinului situat pe Veteran's Road, când a fost întâmpinat de o mulţime de suporteri. În acel moment, a fost lovit brusc din spate, întâmplare surprinsă de o cameră de supraveghere, conform New York Post, preluat de Adevărul.ro.

„Deodată, simt asta, bam, pe spatele meu”, a declarat Giuliani. „Deodată, l-am auzit pe tipul ăsta spunând: „Eşti un nenorocit”, apoi se îndepărtează ca să nu-l poată apuca nimeni. Şi el spune: „Tu eşti unul dintre oamenii care vor ucide femei. O să ucizi femei”", a mai spus Giuliani, citându-l pe angajatul care este acuzat de agresiune. „Tu şi prietenul tău nenorocit vei ucide femei”. Apoi, conform spuselor lui Giuliani, angajatul ar fi început să strige tot felul de înjurături. „Voi credeţi că salvaţi bebeluşi, dar veţi ucide femei”, a mai adăugat angajatul, conform declaraţiei fostului avocat al lu Trump.

Întâmplarea s-a petrecut la două zile după ce Curtea Supremă a SUA a anulat decizia din anul 1973 privind avortul Roe versus Wade.

„Curtea Supremă a luat o decizie”, a afirmat fostul primar al New York-ului. „Nu te duci să ataci oamenii din cauza asta. Adică, du-te să o schimbi”, a mai adăugat acesta.

Noutăţile partenerilor

comentarii: