image
Sursa foto: Twitter

Premieră în Bundesliga! Un fost lider al suporterilor a devenit președintele clubului

Kay Bernstein, în vârstă de 41 de ani, a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al clubului Hertha Berlin. Bernstein a fost cofondator al grupului de ultraşi Harlekins Berlin ’98.

În prezent proprietarul unei agenţii de comunicare, Bernstein a obţinut 1670 de voturi din totalul de 3040 la Adunarea Generală Extraordinară a clubului.

Este pentru prima dată când un suporter ajunge în fruntea unui club din Bundesliga. Conform cotidianului Bild, Bernstein a fost vizat în trecut de trei interdicţii de acces în stadion.

Numirea unui suporter în funcția de președinte al clubului pe care-l iubește nu este un lucru unic în lume. În afară de Vereș, conferențiar universitar doctor la universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, instalat în conducerea ”Șepcilor Roșii”, a mai fost un astfel de caz în Brazilia.

În 2012, Tiago Rech a fost singurul suporter al lui Santa Cruz RS, la meciul de pe teren propriu cu Gremio, 1-4. Șase ani mai târziu, "lupul singuratic" devenea președintele clubului său favorit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: