Aridon Group – 30 de ani de succes, realizări, clienți fideli și echipă dedicată

Aridon Group
Foto: Aridon Group

Marea realizare Aridon Group sunt copilașii lor, brandurile cu care se mândresc: Levi’s, Celio*, Lee Wrangler, Colin’s, LTB, OVS Kids, Oodji, precum și Mavi, JACK & JONES etc. În continuă expansiune, astăzi compania numără 13 magazine în Moldova și 2 în România.

Pe lângă dezvoltarea unei culturi a denimului, echipa promovează valori ca spiritul rebel și libertatea în mișcare. 

Totuși, cea mai importantă resursă a companiei rămân a fi cei 250 de angajați: oameni pasionați, dedicați, integri și cu atitudine profesionistă, gata oricând să ofere clienților cea mai frumoasă experiență de shopping. 

Au investit în oameni şi în dezvoltarea acestora, au investit în mecanisme şi nu în ultimul rând în parteneriate care să ofere clienților posibilitatea de a cumpăra articole vestimentare și accesorii de la branduri cu renume mondial aici, în Republica Moldova.

Aridon Group a crescut și s-a adaptat fiecărei generații, ținând pasul cu cele mai noi trenduri și cerințe din lumea fashion. Mai mult decât atât, s-au dezvoltat cu pași siguri în mai multe direcții de activitate: transport internațional de mărfuri – cu o gamă largă de servicii de logistică și o rețea de parteneriate globale, tranzacții Imobiliare – cea mai tânără ramură, care se dezvoltă cu pași siguri, datorită unei echipe gata oricând să asigure tranzacţii imobiliare de calitate înaltă, sprijinind clienții pe parcursul întregului proces de vânzare-cumpărare a bunurilor imobile. 

https://www.youtube.com/watch?v=ymhfI1OnBLo

Înainte de toate, echipa dorește să le mulţumească clienților pentru că aleg Aridon Group, numărul celor care le trec pragul de la an la an fiind în continuă creştere. Acest lucru confirmă încă odată faptul că ei sunt pe cale corectă și că toate acțiunile și alegerile pe care le-au făcut în toată această perioadă au fost corecte.

Toate aceste demersuri i-au ajutat să construiască un sistem integrat care să ofere clienților cea mai frumoasă expriență de shopping, aceștia beneficiind de suport profesionist din partea consultanților din magazine, precum și de cele mai calitative produse fashion.

Privind în perspectivă, viziunea celor de la Aridon Group este de a se extinde în continuare cu pași siguri și de a plasa Grupul Aridon printre liderii pieței fashion în Republica Moldova și nu numai, atât în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, cât și asigurarea în continuare a unui divertisment mare de articole de top.

Pe termen lung, compania urmărește să mențină aceeași calitate cu care și-a obișnuit clienții fideli, să impresioneze prin colecții inovative, să crească și să se dezvolte, cu pași vertiginoși. Aridon Group – de 30 de ani, o parte din tine!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente