image
Sursa foto: Profimedia

S-a retras la 29 ani, după câștigarea Europa League: ”Nu m-a bucurat nici măcar victoria cu Barcelona”

Martin Hinteregger, fundașul central austriac care a evoluat în ultimii trei ani la Eintracht Frankufrt, a decis să se retragă la doar 29 ani.

Stoperul care a câștigat Europa League cu gruparea germană în ultimul sezon și-a motivat decizia prin faptul că nu mai simțea bucurie nici măcar după succesele profesionale.

Martin Hinteregger a transmis că nici măcar după răsunătorul succes cu Barcelona, din sferturile Europa League, nu i-a produs bucurie.

”Nu mai eram fericit după victorii. Nu m-a bucurat nici măcar victoria cu Barcelona. M-am urcat în autocar după victoria de la Barcelona și m-am gândit că e momentul să încep o nouă viață.

În toamnă, când nu jucam atât de mult, mi-am dat seama ce frumoasă e viața când nu ai presiune”, a declarat Martin Hinteregger, citat de Marca.

Austriacul care a jucat de-a lungul carierei la Sirnitz, Salzburg, Borussia Monchengladbach, Augsburg și Eintracht Frankfurt a anunțat că, după retragere, vrea să învețe să piloteze un elicopter.

”Vreau să mă deconectez total acum. Acum vreau să mă dedic total să învăț să pilotez un elicopter. Sper ca, odată, să transport un fan”, a transmis Martin Hinteregger.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: