image
Sursa foto: Profimedia

Degeaba a răpus-o pe Real Madrid! Unde s-a transferat eroul lui Sheriff care a înscris golul victoriei de pe ”Bernabeu”

Luxemburghezul Sebastien Thill va juca la Hansa Rostock, echipă din a doua parte a clasamentului în 2. Bundesliga.

Sebastien Thill a semnat joi un contract pe două sezoane cu Hansa Rostock, a anunțat clubul din 2. Bundesliga pe site-ul oficial al grupării. Detaliile financiare ale transferului nu au fost făcute publice.

În septembrie 2021, Sheriff Tiraspol reușea una dintre surprizele imense ale Ligii Campionilor, un 2-1 în grupe cu Real Madrid chiar pe ”Santiago Bernabeu”, golul victoriei fiind marcat atunci în minutul 89 de luxemburghezul Sebastien Thill.

”Am făcut un supermeci. Spre sfârșit, părea din ce în ce mai complicat pentru noi. Au apărut crampele, echipa alergase incredibil de mult.

Este unul dintre cele mai importante goluri din carieră. Mă bucur pentru reușita mea, pentru victorie, acum trebuie să ne concentrăm pe campionat și să rămânem cu picioarele pe pământ”, declara mijlocașul ofensiv după golul carierei marcat pe ”Bernabeu”.

Împrumutat la Sheriff Tiraspol de la anonima FC Progres Niederkorn din Luxemburg, Thill va juca sezonul viitor la Hansa Rostock, echipă din a doua jumătate a clasamentului în 2. Bundesliga, eșalonul secund german.

Presa germană scrie că nemții vor plăti și o sumă de bani clubului luxemburghez, sumă care însă nu va fi în niciun caz la valoarea cotei de piață a fotbalistului, 2 milioane de euro pe Transfermarkt.

La Sheriff, Thill a jucat 54 de meciuri, a înscris 14 goluri și a dat 24 de pase de gol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: