image
Sursa foto: Instagram/Twitter

Momente de panică! Fotograful echipei a fost aproape să cadă din autobuzul decopertat

Fotograful clubului Girona, Nuri Margui, a fost foarte aproape să pice din autobuzul decopertat al echipei, fiind prinsă în ultimă instanță de unul dintre jucători.

Cel mai probabil, tânăra a fost prinsă în crengile unui pom, în timp ce autobuzul se afla în mișcare, fiind împinsă spre margine. Norocul său s-a numit Arnau Martinez, fundașul celor de la Girona.

Girona a reușit să promoveze în La Liga, zilele trecute, iar jucătorii și staff-ul au beneficiat de un autobuz decopertat pentru a-și sărbători reușita alături de fani.

Așa cum se obișnuiește, nu avea cum să lipsească din mijlocul evenimentelor fotograful oficial al clubului, tânăra Nuri Margui. Aceasta nu a fost atentă la natură și a fost prinsă în crengile unui copac, fiind împinsă spre marginea autobuzului, aflat în mișcare.

Arnau Martinez (19 ani), unul dintre eroii promovării echipei din barajul cu Tenerife, a fost pe fază și a apucat să o prindă pe Nuri de glezna stângă și încheietura mâinii stângi, înainte ca aceasta să cadă. În tot acest timp, bruneta nu a dat drumul aparatului foto sub nicio culoare.

Observând ceea ce se întâmplă în spatele autobuzului, șoferul a frânat, iar cei aflați sus, au reușit să o tragă cu totul pe tânără și să o ducă la loc sigur. La fața locului au sosit rapid și doi polițiști, gata să o prindă pe Nuri, în caz că aceasta nu ar fi fost ”recuperată” în siguranță.

Căzătura i-ar fi putut aduce vânătăi serioase tinerei. Chiar dacă distanța de pământ era de doar câțiva metri, aceasta era total dezechilibrată și s-ar fi putut lovi serios la cap.

Nuri Margui a avut puterea să glumească după cele întâmplate, postând un mesaj pe rețelele sociale: ”Orice s-ar întâmpla, nu da drumul camerei”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: