Tagaer Ajoure – perfect pentru petreceri în pijama

Petrecerea burlăcițelor trebuie să fie plină de distracție, emoții fascinante și, bineînțeles, pasiune!

Colecția Bride de la Tagaer Ajoure este dedicată celei mai îndrăznețe și mai zgomotoase sărbători ale miresei și ale prietenelor sale.

Foto: TAGAER

Atât de elegante, senzuale și, în același timp, confortabile, cămășile și pijamalele din colecția Bride așteaptă miresele și burlăcițele în saloanele Tagaer. Cea mai seducătoare lenjerie intimă pentru fetele frumoase, care știu să se bucure de viață.

Petrecerile burlăcițelor, ca dealtfel și participantele, variază în ceea ce privește dispoziția și caracterul. Poate fi o petrecere incendiară într-o companie numeroasă sau o petrecere de suflet cu cocktailurile preferate în compania celor mai apropiați oameni. Colecția Bride are o ținută diferită pentru orice ocazie.

Pijamaua cu șort, cu croială dreaptă, disponibilă în nuanța ivory și pudră, te va ajuta să ieși în evidență. Guler cu revere, o închidere în față cu nasturi pe toată lungimea și un imprimeu tematic pe spate.

https://tagaer.md/catalog/costum-de-casa-m23254/ 

Cămașa cu bretele are un farmec aparte. Silueta semi-adiacentă cu detalii festonate, decolteul pe linia piciorului și bretelele reglabile îți vor oferi confortul și rafinamentul la care visezi.


https://tagaer.md/catalog/pijame-si-imbracaminte/pentru-femei/camasa/camasa-m4154

Mătase fină cu dantelă delicată, croială lejeră și detalii bine gândite – toate acestea se regăsesc în colecția Bride care va oferi fiecărei participante la petrecerea burlăcițelor cele mai calde și frumoase amintiri.

Pijamalele și cămășile din colecția Bride vor completa perfect cea mai intimă seară. Ca un înveliș suav de mătase, acestea le învăluie și le cufundă pe posesoare într-o stare de seninătate și plăcere. Explorează-ți senzualitatea împreună cu colecția Bride de la Tagaer Ajoure.

https://tagaer.md/catalog/pijame-si-imbracaminte/pentru-femei/halat/halat/halat-pm5089/ 

Fii atrăgătoare și feminină în hălățelul lejer din dantelă cu mâneci lungi, evazate și o croială lejeră, care te afundă într-o atmosferă de basm.

https://tagaer.md/catalog/halat-m5119/ 

Mătasea fină cu dantelă delicată și croiala lejeră sunt combinația perfectă pentru serile romantice într-un hălățel în nuanță crem.

https://tagaer.md/catalog/camasa-m4153/ 

Fii senzuală, delicată și sofisticată în același timp, purtând cămașa cu bretele din mătase fină cu dantelă delicată, care formează combinația perfectă pentru serile romantice.

Creați atmosfera potrivită pentru o petrecere a burlăcițelor – o sărbătoare rafinată a senzualității. Sau pregătiți-vă pentru o seară plină de distracție și fiți regina unei petreceri pe care nu o veți uita ani de zile. Iar cu colecția noastră de lenjerie intimă Bride vei fi în starea de spirit potrivită. Special pentru tine, colecția include seturi “Team Bride”.

Atât de diferite, dar atât de memorabile – noaptea nunții și petrecerea burlăcițelor. Și nu uitați, dragile noastre, că nu este nevoie să vă căsătoriți pentru a vă răsfăța cu lenjerie frumoasă! O puteți face în fiecare zi, pentru că magazinele Tagaer vă așteaptă în toată țara.

Modelul perfect de la Tagaer Ajoure vă așteaptă cu drag în lanțul de magazine Tagaer și online, pe site-ul web tagaer.md

Facebook / Instagram

tagaer.md


// console.log('no ads situation')