AGORA dă start vânzării biletelor pentru cea de-a doua ediție a verii, #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

După prima ediție #ROOFOFFLINE a acestei veri, AGORA are o veste superbă: biletele pentru următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths sunt deja în vânzare! Află mai jos unde și când va avea loc evenimentul, dar și cum faci rost de un bilet! AGORA mai dezvăluie de pe acum secretul: petrecerea va fi pe un nou acoperiș.

Noul eveniment marca AGORA va onora turismul local, călătoriile, provocările și fericirea descoperirilor. Iată ce scriu colegii la descrierea evenimentului:

„Știți drumușorul acela de pădure, cu pietre, ghinde, bolovani, cu „hopuri” în care crezi că-ți rupi piciorul? Și după acea cărare aproape imposibil de parcurs, mai ales prin noroiul de după ploaie, vezi un luminiș, cel mai frumos loc care ți se deschide despre o drumeție. Ei bine, imaginează-ți că ești cu noi în acest hike, la noua ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths. Te luăm cu noi într-o aventură în care vom descoperi potențialul turismului moldovenesc, a colțișoarelor neexplorate, a colindatului de dealuri”.

În această călătorie pe acoperiș, AGORA îți promite „povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”, networking, atmosferă superbă și apus de la înălțime.

AGORA anunță în premieră că se lansează într-o călătorie pe cărări nebătătorite, cu un joc de societate,  pe care-l vor juca invitații evenimentului #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

„Cel mai „Made în Moldova” joc va pune la bătaie proprietăți ale statului, iar jucătorii vor putea cumpăra afaceri sau chiar funcții strategice în stat. Toate istoriile sau scenariile pe care o să le întâlnești pe parcursul jocului sunt bazate pe fapte reale. Norocoșii vor putea pune mâna pe miliard, iar păgubașii – vor călca pe „greble” și vor căuta cumetri”, anunță AGORA.

Nu rata următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths. Grăbește-te! Locuri limitate! Petrecerea va fi una restrânsă, de circa 100 de persoane.

Poți cumpăra bilete cât îți poftește inima pe iTiket.md. Ia-ți primul bilet și economisește.

CÂND? – În data de 14 iulie 2022, la ora 18:30

UNDE? – Pe acoperiș, desigur, însă pe unul nou! Notați adresa: bd. Ștefan cel Mare 202, clădirea Kentford.

CE? – #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.

CÂT? – Early Bird până la data de 8 iulie – 300 lei

Ticket standard de la 9 iulie până la 14 iulie – 450 lei

Membrii AGORA vor avea parte de un preț special la bilete – 100 de lei, iar codul promoțional va fi livrat pe e-mail.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.