image
Sursa foto: Profimedia

Șeicii de la PSG rup tăcerea. Motivele pentru care Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid

Situația contractuală a lui Kylian Mbappe a ținut capul de afiș în fotbalul mondial în ultimele luni, iar în cele din urmă atacantul francez a decis să continue la PSG, chiar dacă avea o ofertă de la Real Madrid.

Decizia fotbalistului a fost una surprinzătoare pentru mulți, dat fiind faptul că în trecut, jucătorul din Hexagon a declarat în repetate rânduri că visează să joace pe Santiago Bernabeu și să-l urmeze pe idolul său, Cristiano Ronaldo.

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a vorbit despre toată situația care l-a implicat pe Kylian Mbappe.

"Am refuzat oferta de 180 de milioane de euro a celor de la Real Madrid de vara trecută pentru că știam faptul că Mbappe dorește să continue la PSG. Îl cunosc foarte bine, știu ce vrea el și familia lui, nu sunt influențați de bani.

A ales să joace aici pentru oraș, club și țară, dar și pentru proiectul sportiv. Vrea doar să joace și să câștige", a spus Nasser Al-Khelaifi, conform Marca.

Atacantul francez le-a cerut celor de la PSG să-l lase să plece, în vara anului 2021, însă aceștia nu i-au îndeplinit dorința.

Real Madrid a vrut să profite și a trimis o ofertă oficială, de 180 de milioane de euro, care a fost refuzată de către PSG.

În cele din urmă, șeicii de la Paris au câștigat războiul cu ibericii și l-au convins pe atacant să semneze prelungirea contractului în vara anului 2022, pentru 3 sezoane.

Sumele cu care cei de la PSG l-au convins pe Mbappe să semneze prelungirea sunt cu adevărat incredibile.

Salariul urmează să fie de 60 de milioane de euro pe sezoane, la care se adaugă câte 100 de milioane de euro pe care îi încasează jucătorul la începutul fiecărui an contractual.

Astfel, la capătul celor 3 sezoane, Mbappe ar urma să fie mai bogat cu peste 500 de milioane de euro.

Pe lângă asta, în presă s-a scris și despre influența sporită pe care jucătorul o să aibă, acesta fiind unul dintre factorii cheie care vor decide transferurile și antrenorii care vor fi aduși la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: