Nagacevschi: Președinta CC va efectua o vizită la CtEDO cu pază de stat. Râd pe culoare oficialii Consiliului Europei. Mai și cheltuim din buget 30.000 lei
Președinta Curții Constituționale, Domnica Manole, alături de alți reprezentanți ai CC urmează să plece într-o vizită de lucru la CtEDO, Strasbourg, susține viceprimarul Fadei Nagacevschi. Acesta a menționat pe pagina sa de Facebook că Manole „ar urma să vină cu pază de stat”. „Râd pe culoare oficialii Consiliului Europei. Mai și cheltuim din buget 30.000 lei”, a spus Nagacevschi.
Foto: UNIMEDIA
„Dragi colegi, următoarele două zile cu vizită de lucru la CtEDO, Strasbourg ar urma să se afle Președintele Curții Constituționale, Domnica Manole alături de alți câțiva reprezentanți ai sistemului justiției. Interesant e că doamna Manole ar urma să vină cu pază de stat.

Pe lângă faptul că râd pe culoare oficialii din cadrul Consiliului Europei de venirea Președintelui CC a RM la CoE cu pază de corp, neînțelegând gestul, mai și cheltuim din bugetul de stat vreo 30.000 lei pentru paza Doamnei. Iată prin așa gesturi necugetate, ieftine compromitem imaginea RM”, a menționat Nagacevschi.


Pub