image
Sursa foto: Profimedia

Primele trei cluburi care s-au aliniat la "coada" pentru semnătura lui Cristiano Ronaldo. CR7 vrea să schimbe iar echipa

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-ar dori să plece de la Manchester United în perioada actuală de transferuri, potrivit unei informații apărute în presa italiană duminica trecută.

Atacantul consideră că nu se potrivește stilului de joc pe care Erik ten Hag (52 de ani) urmează să îl implementeze pe Old Trafford. În plus, dacă ar rămâne la clubul actual, portughezul nu ar juca în Champions League, competiția sa preferată.

Astfel, există posibilitatea ca Ronaldo să plece după doar un an de la revenire, iar în presa internațională au apărut deja primele variante. Conform Fichajes, în acest moment există trei echipe interesate de serviciile lui CR7.

Prima dintre ele este Sporting, cealaltă echipă de suflet a lui Ronaldo și clubul care l-a lansat în fotbalul mare în 2002. Mama fotbalistului, fană înfocată a "alb-verzilor", visează să îl vadă încă o dată în tricoul lor. În plus, la Sporting, Ronaldo ar juca și în UCL.

A doua opțiune ar fi Bayern, dar interesul nemților este limitat. Campioana Germaniei așteaptă mai întâi să încheie "telenovela" cu Robert Lewandowski (33 de ani), fotbalist disperat să plece din Bundesliga vara aceasta.

A treia variantă și cea mai puțin probabilă este AS Roma. În presa italiană au apărut zvonuri conform cărora Jose Mourinho (59 de ani) și-ar dori să îl aibă din nou sub comandă, după experiența de la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: