image
Sursa foto: Instagram

Sadio Mane a ajuns la Munchen pentru vizita medicală. Când va fi prezentat oficial în tricoul lui Bayern

Senegalezul Sadio Mane (30 de ani) a ajuns la Munchen, astăzi, unde va susține vizita medicală înainte de a-și pune semnătura pe contractul cu Bayern.

Atacantul a ajuns la un acord cu bavarezii pentru următorii trei ani și urmează să fie prezentat oficial miercuri, anunță jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Bayern ar urma să plătească 32 de milioane de euro în schimbul fotbalistului, sumă la care se vor adăuga și anumite bonusuri.

Africanul va semna cu campioana din Budesliga și va fi recompensat cu 1,15 milioane de euro pe lună, ceea ce însemnă 13,8 milioane de euro anual, sau 292.000 de euro pe săptămână.

Ca o comparație, la Liverpool, Mane primea săptămânal 116.500 de euro, în timp ce Salah este recompensat cu 467.000 de euro săptămânal.

Mane, care mai avea contract până în 2023 cu Liverpool, a venit în 2016 de la Southampton.

Dean Saunders (57 de ani), fost atacant la "cormorani", pentru care a evoluat de 42 de ori, l-a pus la zid pe senegalez pentru faptul că a ales să meargă în Bundesliga, pe care îl consideră un campionat câștigat din oficiu de Bayern.

"Nu am nimic cu clubul, este unul grozav, dar campionatul nu reprezintă nici pe departe o provocare pentru Mane. Da, va marca goluri. Va câștiga cu 5-0 în fiecare săptămână, acolo doar o echipă poate câștiga campionatul.

Nu este o provocare! Se va așeza în fotoliu, își va aprinde un trabuc, va juca pentru Bayern în a treia viteză și va trece ca prin brânză de acești doi ani, își va ruina cei mai buni ani din carieră”, a declarat Saunders, conform Metro.uk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: