Diplome, certificate și titluri științifice din Moldova, recunoscute în România: Acordul a intrat în vigoare

Ambasada României în Republica Moldova a anunțat că începând de ieri, 20 iunie, a intrat în vigoare Acordul între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice, semnat la București la 23 noiembrie 2021.

Foto: UNIMEDIA
Ambasada României are plăcerea să informeze că la 20 iunie 2022 au fost finalizate procedurile interne în România și Republica Moldova necesare intrării în vigoare a Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice, semnat la București la 23 noiembrie 2021.
Astfel, începând cu 20 iunie 2022, respectivul Acord a intrat în vigoare”, anunță Ambasada României în Republica Moldova.

Guvernul de la București a aprobat Memorandumul privind semnarea Acordului între Executivul României și cel al Republicii Moldova privind recunoașterea reciprocă a diplomelor, certificatelor și titlurilor științifice. Anunțul a fost făcut de către secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu.


Pub