Spînu, cu ironii în adresa lui Ceban: Ivan „разбушевался” din nou și a dublat tariful pentru colectarea gunoiului. Vă rog nu îl enervați

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu ironizează iar pe seama edilului capitalei, Ion Ceban. „Ivan, după ce a decis să crească tariful la transportul public, „разбушевался” din nou și a dublat tariful pentru colectarea gunoiului”, a scris vicepremierul pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Ivan, după ce a decis să crească tariful la transportul public, „разбушевался” din nou și a dublat tariful pentru colectarea gunoiului. Vă rog nu îl enervați pe Ivan!”, a scris Spînu.

Tariful pentru colectarea, transportarea și depozitarea deșeurilor din municipiul Chișinău a fost majorat. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 21 iunie, a Consiliului Municipal Chișinău.

Tariful pentru pentru colectarea, transportarea și depozitarea deșeurilor municipale din municipiul Chișinău ar putea crește de 2 ori. În acest sens, Î.M. Regia „Autosalubritate” inițiază, începând cu data de 15 aprilie 2022, consultarea publică a proiectului de decizie cu privire la ajustarea tarifelor pentru colectarea, transportarea și depozitarea deșeurilor municipale din municipiul Chișinău”.


Pub