‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
15.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriPetrece ultimul weekend al lunii iunie alături de micii producători - un nou târg...

Petrece ultimul weekend al lunii iunie alături de micii producători – un nou târg „Cămara Fest”, organizat în Parcul Alunelul

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 25 și 26 iunie pe explanada Parcului „Alunelul” din strada Calea Ieșilor a sectorului Buiucani, 80 de producători autohtoni, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, își vor expune spre vânzare tot ce are Moldova mai bun.

De la căpșunele dulci cultivate în satul Sadova, celebru pentru numărul impresionant de agricultori care cultivă această cultură, până la cireșele târzii din Boșcana, raionul Criuleni, vizitatorii vor putea lua acasă o gamă variată de produse locale.

Tot aici, vizitatorii își vor putea face rezerve de miere din roada acestui an și multe alte delicii sănătoase ale produselor apicole: faguri, propolis, polen și alte mixuri apicole.

Nelipsite vor fi și legumele autohtone provenite din serele din Dubăsarii Vechi, asortate cu brânza proaspătă de oi și afumăturile tradiționale.

Mai mult, vom putea găsi trandafiri autohtoni care vor avea un preț simbolic de doar 3 lei firul.

Evenimentul este organizat de Federația Națională a Fermierilor în parteneriat cu Pretura sectorului Buiucani și suportul media al portalului agrobiznes.md.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›