image
Sursa foto: Instagram

Fosta sportivă profesionistă care a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din lume”. Prima reacție: ”Ești sigur?”

Paige Spiranac (29 de ani) conduce un top al celor mai ”sexy 100 de femei din lume”, alcătuit de publicația Maxim.

Fostă jucătoare profesionistă de golf, americanca este în continuare prezentă la competiții, dar de amatori, unde surprinde deseori prin ținutele neconvenționale pe care le poartă.

Paige Spiranac a reacționat pe contul de Instagram după ce a văzut distincția primită și s-a declarat ”onorată”. În același timp, americanca a recunoscut că a fost surprinsă.

”Cred că am distrus Instagramul. Am intrat să văd postarea și dispăruse, așa că încerc din nou.

Sunt onorată pentru că am fost desemnată cea mai sexy femeie în viață de Maxim în acest an. Când mi s-a spus, am întrebat întruna 'ești sigur?', pentru că eram sincer șocată.

Să fii sexy înseamnă să ai încredere și să te simți bine în propria piele. Mereu am făcut ceea ce e corect față de mine, chiar dacă asta a însemnat să iau anumite căi mai puțin convenționale și acum sunt mândru să urmez atâtea femei minunate care au primit acest premiu înaintea mea”, a scris Paige Spiranac, pe Instagram.

Paige Spiranac a jucat ultima dată în cadrul unui turneu profesionist de golf în 2016, iar în ultimii ani și-a creat un brand important în social media.

Sportiva are o avere care depășește 3 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din postările de pe rețelele sociale și din contractele de publicitate încheiate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: