image
Sursa foto: METRO

Magazinele METRO, pregătite pentru vara ta incendiară! Ce snacks-uri și băuturi așteaptă să te răcorească într-o zi însorită

Vara este sezonul festivalurile muzicale, al distracției și întâlnirilor cu prietenii la o bere și o vorbă bună. În toată avalanșa evenimentelor și a zilelor pline cu soare, pauzele răcoritoare sunt cele mai așteptate. Indiferent că ești la o petrecere, la un festival, la o întâlnire de suflet cu prietenii sau la un frigărui în natură, băuturile răcoritoare și sărățelele care le vin la braț, sunt acele detalii care pot oferi un farmec aparte momentului.

Toate aceste momente plăcute ne apropie unii de alții și se transformă apoi în amintiri pe care le depănăm cu zâmbetul pe buze. Tocmai de aceea, METRO are grijă ca băuturile tale preferate să te aștepte întotdeauna pe rafturile celor două magazine, alături de sărățelele în varietate largă.

Blondă sau brună? Indiferent de opțiunea pe care o preferi, datorită sortimentului larg de bere disponibil în magazinele METRO, ai ocazia să optezi pentru varianta clasică pe care o preferi de obicei sau să testezi ceva nou. De asemenea, dacă optezi pentru berea fără alcool sau pentru alt tip de băuturi răcoritoare, și acestea pot fi găsite în varietate vastă la METRO.

METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO

În cazul în care planificați să vă savurați berea cu gașca de prieteni acasă, la METRO puteți găsi și halbele potrivite pentru aceasta. Iată câteva dintre opțiunile diferite, disponibile atât în set, cât și individual.

Iar în cazul în care berea este preconizată pentru alte circumstanțe precum o escapadă în natură sau un frigărui alături de prieteni, aceasta se va păstra rece, datorită lăzilor frigorifice care se descurcă de minune cu această sarcină. Acestea, de asemenea pot fi găsite la magazinele METRO.

METROMETRO

Pentru ca toate componentele unei șederi perfecte să fie prezente, METRO a pregătit și un sortiment larg de sărățele, nuci și pește, care se vor completa gustul băuturii preferate. Iată câteva dintre opțiunile disponibile.

METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO
METROMETRO

Acestea, dar și multe alte produse pot fi procurate în magazinele METRO, dar și consultate în catalogul online anexat aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: