„Cu mare întârziere, dar avem reacția conducerii țării”. Gavrilița se va întâlni cu fermierii, după ce aceștia au avertizat că ies la protest

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, a răspuns invitației de a se întâlni cu reprezentanții Asociației Forța Fermierilor, după ce au anunțat că mâine vor ieși la protest. Astfel, AFF menționează că la ora 16:00 urmează să se vadă cu prim-ministra.

Foto: UNIMEDIA

„Cu mare întărziere, dar avem reacția conducerii țării. Azi, la orele 16:00, reprezentanții Asociației Forța Fermierilor din mai multe raioane vor avea întâlnirea cu doamna prim-ministră la solicitarea ei”, menționează Asociația Forța Fermierilor.

Fermierii ies mâine la protest. Asociația Forța Fermierilor anunță că ședința de lucru cu președintele comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară nu s-a soldat cu niciun rezultat, iar prim-ministra „nu a găsit timp să discute cu reprezentanții organizației”. „Au fost repetat notate revendicările noastre cu promisiunea oferirii răspunsului în 3 zile, ceea ce nu s-a întâmplat. În ultima săptămână, situația fermierilor din țară s-a înrăutățit și mai tare”, se arată în comunicatul emis de Asociație.

Acum o săptămână, fermierii anunțau că vor ieși la un protest de avertizare pe 21 iunie. Aceștia au înaintat și un set de revendicări.


Pub