Faceți rezerve de apă! ACC anunță sistări în următoarele zile. Vezi adresele

Mai mulți locuitori ai capitalei rămân fără apă potabilă în următoarele zile, în legătură cu efectuarea unor lucrări planificate, anunță Apă Canal Chișinău. Care este graficul sistărilor și adresele vezi mai jos.

Foto: UNIMEDIA

În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, pe data de 22 iunie 2022, în intervalul de timp 09:00–17:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din următoarele străzi: comuna Cruzeşti.

Tot pe data de 22 iunie de la orele 09:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele adrese: Mihail Lomonosov, 41; Gheorghe Asachi, 44.

Aprovizionarea cu apă este posibilă cu întreruperi și cu presiunea joasă pe următoarele străzi: Miorita, Lech Kaczynski, Trifan Balta, Drumul Viilor, Valea Dicescu, Dokuceaev, Academiei.

Totodată, În legătura cu executarea lucrărilor planificate, branșarea apeductului nou-construit, S.A.„Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, data de 22 iunie 2022, în intervalul orelor 09:00 – 17:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi: Moscovei, 19, magazinul ”Fourchette", Unirii, Nucarilor, Trandafirilor, Miorița, Salcîmilor, 31August, Viilor, Frunze, Bogdan Petriceicu Hajdeu, Stamati, Vierilor cu stradela.

Consumatorii sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. 


Pub