Un participant la manifestațiile din centrul capitalei, tamponat de un troleibuz: Ar fi traversat strada neregulamentar

Inspectoratul General al Poliției face un apel către cetățeni și solicită participanților la evenimentul din centrul capitalei să manifeste maximă prudență la traversarea străzilor și să se deplaseze regulamentar spre și dinspre locații.

Foto: simbol

 „Chiar dacă anterior Poliția a recomandat atenție în trafic, unul dintre participanți a fost tamponat de un troleibuz, cu puțin timp în urmă, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Vă îndemnăm să vă manifestați dreptul la libera exprimare pașnic și cu respectarea tuturor prevederilor legale, inclusiv a Regulamentului Circulației Rutiere, în contextul în care manifestația se desfășoară în stradă. Nu incomodați ceilalți participanți la trafic și nu vă puneți viața în pericol!”, menționează IGP. 

Sute de oameni au venit astăzi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a protesta față de guvernarea PAS. Sute de oameni au venit astăzi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a protesta față de guvernarea PAS. Acțiunea este organizată de mișcarea „O nouă viață”. Oamenii spun că nu mai pot suporta scumpirile în lanț și inacțiunile celor de la putere.


Pub