image
Sursa foto: Profimedia

Bayern Munchen a ajuns la un acord cu Liverpool pentru transferul lui Sadio Mane

Sadio Mane (30 de ani) va fi noul jucător al celor de la Bayern Munchen, după ce nemții au ajuns la un acord pentru transfer cu cei de la Liverpool.

Contractul pe care îl va semna atacantul senegalez va fi valabil până în vara anului 2025, după cum notează Fabrizio Romano.

"Cormoranii" a refuzat până acum prima ofertă pentru senegalez, pe care au considerat-o "o glumă". Bayern a oferit inițial 27 de milioane de euro + alte 8 sub formă de bonusuri de performanță.

Acum, Bayern a fost de acord să plătească pentru transfer suma de 32 de milioane de euro. Cu tot cu bonusuri, transferul lui Sadio Mane la Liverpool va ajunge la suma de 40 de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Înțelegerea dintre cele două părți s-a parafat vineri, când oficialii celor două cluburi s-au întâlnit în Anglia. Înainte de a fi de acord cu plecarea lui Sadio Mane de la Liverpool, antrenorul Jurgen Klopp a vrut să-și asigure serviciile lui Darwin Nunez (22 de ani), atacantul sosit de la Benfica.

Până să își lămurească viitorul, senegalezul s-a distrat în Bambali, satul său natal, la o partidă amicală cu prietenii din copilărie.

Clipul video cu Sadio Mane în prim-plan a devenit rapid viral pe rețelele sociale: 60.000 de vizualizări în primele minute după ce a fost postat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: