image
Sursa foto: captură video

IGP recomandă participanților la evenimentele de mâine din capitală să evite altercațiile și mesajele de instigare la ură

În contextul evenimentelor care urmează să se desfășoare mâine în capitală, Inspectoratul General al Poliției recomandă participanților să de-a dovadă de calm, înțelegere și educație.

Oamenii sunt îndemnați să evite conflictele, altercațiile și mesajele de instigare la ură.

„Organizatorii și participanții sunt îndemnați să aibă răbdare, înțelegere față de ceilalți, pentru a nu înrăutăți situația. Să evităm conflictele și altercațiile, iar în caz de necesitate apelați 112 sau la polițistul din apropiere. Cetățenii sunt îndemnați să evite participarea la evenimente cu arme sau obiecte interzise la manifestații pentru a evita riscurile. Să evităm mesajele de instigare la ură, agresiuni și blocări de acces. Participanții sunt rugați să aibă grijă de bunurile personale”, a îndemnat Viorel Cernăuțeanu.

Șeful IGP Viorel Cernăuțeanu a dat asigurări că la toate cele trei evenimente care urmează să aibă loc în capitală va fi prezent un număr suficient de polițiști și carabinieri, care vor asigura securitatea publică.

Noutăţile partenerilor

comentarii: