(video) Corlățean: „Puteți conta pe noi în continuare, dar reformele se fac aici”. Parlamentul Republicii Moldova și cel al României, în ședință comună la Chișinău

Parlamentul Republicii Moldova și cel al României s-au întrunit, astăzi, în ședință comună la Chișinău. La evenimentul care s-a desfășurat la Palatul Republicii a participat și președinta Maia Sandu.

Foto: captura ecran

update 13:25  Maestrul Gheorghe Zamfir și Maestrul Nicolae Botgros cu Orchestra Lăutarii au încheiat ședința celor două Parlamente.

update 13:15 Participanții la ședință au adoptat o Declarație comună.

update 12:35 Vicepreședintele Camerei Deputaților din partea Grupului Partidului Social-Democrat, Vasile-Daniel Suciu, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 12:27 Europarlamentarul Eugen Tomac susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 12:20 Senatorul Claudiu Tîrziu susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 12:10 Anca Dana Dragu, senator, președinte al Comsiei pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:57 Senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:51 Vicepreședinta Senatului României, Alina Ștefania Gorghiu, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:48 Olesea Stamate, președinta Comisiei juridice numiri și imunități, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:45 Larisa Voloc, președinta Comisiei administrație publică, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:40 Deputatul Petru Frunze, co-președinte al Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul R. Moldova, vicepreședinte al Comisiei administrație publică, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:35 Președintele Comisiei agricultură și industrie alimentară, Vladimir Bolea, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:30 Liliana Nicolaescu Onofrei, președinta Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass media, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:24 Președinta grupului de prietenie cu România, vicepreședinta Comisiei juridice numiri și imunități, Veronica Roșca, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:19 Doina Gherman, președinta Comisiei politică externă și integrare europeană susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 11:13 Deputații au reluat ședința comună a Parlamentului Republicii Moldova și Parlamentului României. Mihai Popșoi susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 10:55 Igor Grosu a anunțat  scurtă pauză tehnică.

update 10:39 Ion-Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputaţilor, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 10:28 Președintele Senatului român, Florin Câțu, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 10:16 Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, susține un discurs, de la tribuna centrală.

update 10:05 Șefa statului, Maia Sandu, susține un discurs de la tribuna centrală.

Evenimentul are loc la Palatul Republicii.

Urmăriți live, pe UNIMEDIA:



Pub