(video) Schimbare de... interpreți. Kirkorov, Dava și Dmitrienko, întâmpinați la Aeroportul Chișinău. Vor cânta în locul lui Morgenshtern duminică

Filip Kirkorov, Dava și interpretul Vanea Dmitrienko au fost întâmpinați, astăzi dimineață, pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu pâine, sare și vin. Aceștia sunt invitații surpriză de la concertul care va avea loc, totuși pe 19 iunie, în PMAN, dedicat zilei absolvenților, la care urma să cânte artistul rus Morgenshtern.

Foto: captura ecran

Cei trei interpreți s-au salutat în limba română, la sosirea pe Aeroportul Internațional Chișinău. „Bună dimineața”, au spus în unison aceștia.

Veaceslav Valico, organizatorul concertului care va avea loc pe 19 iunie la Chișinău, a anunțat că aceștia sunt invitații surpriză ai evenimentului.

„Suntem foarte bucuroși, am păstrat intriga până în ultimul moment și subiectul care a fost discutat toată săptămâna, despre cine va participa, deja este clar. Vă invităm duminică, în PMAN, de ziua absolventului, pe toți, să vă încărcați cu energie pozitivă”, a precizat Valico.

„Pentru mine pământul moldovenesc este unul norocos. Aici este ospitalitate, se gătește gustos, ne vor hrăni, ne vor servi cu băuturi. Aici sunt oameni foarte frumoși, și domnișoare și băieți”, a declarat Filip Kirkorov.

Pentru interpretul Vanea Dmitrienko este prima vizită în Republica Moldova.


La 14 iunie, artistul din Rusia Morgenshtern a anunțat că se află la Chișinău, iar pe 19 iunie, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale. Cântărețul a anunțat că intrarea va fi gratuită.

Veaceslav Valico este organizatorul concertului lui Morgenshtern de pe 19 iunie la Chișinău. Informația a fost confirmată chiar de acesta, într-un video pe pagina sa de Facebook.


Pub