Surse SHOK: Organizatorii concertului lui Morgenshtern, avertizați să renunțe la acesta. Ce spune Valico

Concertul lui Morgenshtern la Chișinău e pus sub semnul întrebării. Organizatorii acestuia ar fi fost avertizați să renunțe la rapperul rus, scrie SHOK.md.


Foto:

Surse demne de încredere ale SHOK.md spun că oameni din partidul de guvernământ ar fi avertizat organizatorii concertului de mâine să renunțe la Morgenshtern.

Pe de altă parte, Valico spune că „tancurile nu se tem de glod” și concertul va avea loc, dar a evitat să spună dacă la concert va cânta și rapperul Alisher.

Mai multe voci critică intenția de a-l aduce pe Morgenshtern la Chișinău de ziua absolvenților. Juristul Iurie Mărgineanu crede că acest concert ar trebui interzis:
„Stimați Prieteni ! Interesant cui i-a venit idea năstrușnică de a chema antihristul acesta (cu trei de „666” pe fată) la balul de absolvire a copiilor noștri?!
Suntem o țară creștină credincioasă, cu tradiții seculare. Sorry pentru fanii lui, dar eu cred că Ministerul Culturii ar trebui să interzică acest concert.
Ce valori vrem noi să educăm, să transmitem viitoarei generații….?! Să-mi fie iertată îndrăzneala !”.

Morgenshtern a anunțat că este la Chișinău, iar pe 19 iunie va cânta la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei.

Organizatorul concertului este activistul Veaceslav Valico, cel care în alegerile parlamentare a fost reprezentat de omul de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul, la rândul său, a negat orice legătură cu evenimentul la care va cânta Morgenshtern, iar alte voci susțin că artistul ar fi adus de către Partidul Șor, care organizează în aceeași zi un protest față de actuala guvernare.


Pub