(video 18+) Morgenshtern confirmă: Concertul meu în Moldova s-a anulat din cauza „jocurilor politice”

Artistul din Rusia Morgenshtern a confirmat că concertul său din Moldova, care urma să aibă loc mâine, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale s-a amână. Artistul a spus că nu „se implică în jocuri politice” și și-a îndemnat fanii să nu meargă la eveniment, scrie SHOK.md.

Foto: SHOK.md

Moldova, eu pe 19 iunie, nu voi fi pentru că nu mă implic în jocuri politice. Neapărat o să vin la voi când va fi un concert normal”, a spus acesta.

Totodată, artistul și-a îndemnat fanii să nu meargă mâine la concert.

Vezi video pe SHOK.md.

Rapper-ul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern a plecat din Chișinău. Cel puțin asta ne dă de înțeles o secvență video publicată pe pagina lui de Instagram, unde acesta a menționat că se află în Ufa.

Artistul a anunțat acum câteva zile că se află în Moldova și urmează să susțină un concert în Piața Marii Adunări Naționale, pe 19 iune.

„Salut, din minunatul oraș Chișinău. Am pentru voi o veste bună. Pe 19 iunie, cu ocazia zilei absolvenților, aveți noroc să vină în PMAN chiar Morgenshtern.

Concertul lui Morgenshtern la Chișinău e pus sub semnul întrebării. Organizatorii acestuia ar fi fost avertizați să renunțe la rapperul rus.


Pub