(video) Putin: Toți am auzit despre „inflația provocată de Putin” în Occident. Mă întreb, cine crede în această prostie? Doar cei care nu pot citi și scrie

Liderul de la Kremlin a comentat declarațiile, făcute, inclusiv de autoritățile de la Chișinău, că inflația crește din cauza războiului provocat de Vladimir Putin în Ucraina. „Când aud despre „inflația provocată de Putin” mă întreb cine poate crede o asemenea prostie? Doar cei care nu pot elementar citi și scrie, pentru că toți ceilalți văd care este situația adevărată”, a declarat președintele Federației Ruse.

Foto: BBC

„Oamenii care citesc înțeleg exact ce se întâmplă. Toate aceste efecte negative economice sunt rezultatul erorilor sistemice și permanente ale europenilor și SUA, împreună. UE demult și-a pierdut suveranitatea.

Situația creată este generată doar de acțiunile clasei politice din aceste țări, de criza economică mondială și nu are vreo legătură cu operațiunea specială a Rusiei. Din păcate, din cauza acțiunilor absolut negândite a acestor politicieni, rupți de realitate, se va ajunge la o degradare și mai profundă a nivelului de viață, societățile se vor răscula, iar, în consecință, se va produce schimbarea elitelor”, a declarat Vladimir Putin, la Forumul Economic, organizat ieri în Rusia.




Pub