image
Sursa foto: Profimedia

Manchester City, acord pentru al doilea transfer al verii! "Cetățenii" plătesc scump pentru dorința lui Pep Guardiola

Manchester City este pe punctul de a da a doua lovitură în perioada de transferuri din vară, după transferul lui Erling Haaland (21 de ani) de la Borussia Dortmund.

Conform celor de la News9, "cetățenii" s-au înțeles cu Brighton pentru transferul lui Marc Cucurella (23 de ani). Campioana Angliei va plăti nu mai puțin de 60 de milioane de euro pe spaniol.

Transferul fotbalistului de bandă stângă nu este deloc surprinzător. Cucurella și-a făcut junioratul la Barcelona, echipă de la care a plecat în 2019. Doi ani mai târziu a ajuns la Brighton, iar fundașul lateral a impresionat la sezonul său de debut în Premier League.

Totuși, surprinzătoare ar fi suma plătită de gruparea de pe Etihad, având în vedere că ibericul este cotat la 28 de milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

Cucurella este dorit cu insistență de către Pep Guardiola (51 de ani), care îl cunoaște pe Cucurella încă de când evolua în primul eșalon spaniol.

Dată fiind plecare lui Fernandinho, care a ales să se întoarcă în Brazilia în această vară, englezii sunt gata să-i aducă un înlocuitor mijlocașului defensiv.

Mai exact, Kalvin Phillips, de la Leeds United, anunță Express. Internaționalul englez este evaluat de către clubul său la peste 50 de milioane de euro, iar rolul său în sistemul gândit de fostul manager, Marcelo Bielsa, a fost esențial și a reușit să-i impresioneze pe mai toți granzii din Premier League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: