Echipa Partidului „Șor” continuă reparația drumurilor din Taraclia

Orașul Taraclia, condus de primarul din partea Partidului „Șor”, Veaceslav Lupov, continuă să se dezvolte cu pași rapizi. Lucrările capitale privind reabilitarea unei străzi importante, care nu a mai fost reparată de mai bine de 30 de ani și care dădea mari bătăi de cap atât locuitorilor din zonă, sunt în toi. Este vorba de strada Karl Marx, o arteră importantă din oraș, cu lungimea de 2 km, care traversează orașul dintr-un capăt până în altul și pe care circulă tot transportul care intră și iese din localitate.

Foto: partidulsor.md

Localnicii sunt foarte mulțumiți și spun că au așteptat zeci de ani ca să înceapă lucrările pe acest drum.

„Ne bucurăm că vom avea parte de un drum reparat. Nu va mai fi murdar. Mulțumim primarului pentru grija față de locuitorii orașului nostru”, a spus o locuitoare din Taraclia.

„Această stradă era foarte distrusă și faptul că s-au pornit lucrările de reparație este foarte bine, mai ales pentru copii, că nu se vor împiedica pe drum, se vor putea plimba cu trotineta. Până la venirea primarului din partea Partidului „Șor” nu aveam nimic în oraș. Acum avem și flori, iluminare stradală, este luminos. Primarul își ține promisiunile și ne ajută în toate. S-au deschis magazine sociale, e foarte bine la noi în oraș”, a menționat o altă femeie.


„Suntem foarte recunoscători primarului și Partidului „Șor” pentru că face lucruri frumoase în orașul nostru. A fost un drum foarte stricat înainte, acum va fi bine. Erau gropi, imposibil de mers. Îi dorim multă sănătate primarului nostru pentru că face lucruri frumoase pentru noi”, a menționat o altă localnică.

Reparația acestui segment de drum este o promisiune a Partidului „Șor” în campania pentru funcția de primar la alegerile din 2019. Iar primarul Veaceslav Lupov spune că, anul viitor, în oraș va fi pornită reparația a unei alte străzi importante.


„Sunt foarte fericit că, în sfârșit, am pornit lucrările de reparație a acestei porțiuni de drum. Indiferent de pandemie, război sau stare de urgență, noi ne ținem de planul cu care am venit în alegeri, acum doi ani. În acest an, ne propunem să finalizăm lucrările străzii Karl Marx, iar pentru anul viitor ne propunem să pornim reparația străzii Sadovoe și, în principiu, străzile principale din Taraclia vor fi reparate. Deși nimeni nu credea că vom realiza proiectul de reparație a acestui drum, oamenii înțeleg că noi nu aruncăm vorbe în vânt, spre deosebire de alții. Și cât unii doar vorbesc, noi într-adevăr facem lucruri concrete pentru oameni”, a declarat primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov.

La rândul său, președintele Partidului „Șor”, deputatul Ilan Șor, a dat asigurări că proiectele frumoase pentru Taraclia vor continua.


„Dragii mei, veștile bune nu se opresc aici. Am pregătit pentru Taraclia multe alte proiecte pe care le vom implementa, rând pe rând, pe toate. Oamenii din Taraclia, ca și toți cetățenii din Republica Moldova merită o viață nouă și o vor avea. Nu va dura mult până când această guvernare va pleca la groapa de gunoi a istoriei, iar noi vom putea aduce adevărata prosperitate pentru țara noastră! Pentru asta trebuie să fim uniți și să înțeleg că viitorul este în mâinile noastre”, a declarat Ilan Șor.

Reparația străzii Karl Marx urmează a fi finalizată în toamna acestui an. Aici vor fi schimbate bordurile și vor fi aplicate marcaje rutiere noi.


Îmbunătățirea infrastructurii rutiere și asigurarea accesului la mai multe obiective și instituții importante sunt unele dintre cele mai importante proiecte ale echipei Partidului „Șor” din Taraclia. În 2020, echipa formațiunii lui Ilan Șor a iluminat integral localitatea. În acest an, a fost finalizată reparația capitală a unei grădinițe, care își va redeschide ușile pentru copii în 1 septembrie. De asemenea, în mai multe sate din raionul Taraclia au fost construite terenuri de joacă.


// console.log('no ads situation')