(video) Dodon, la ieșirea din PA: „M-au invitat că vor show. Acest băiețel procuror are complexe de la grădiniță, 45 de minute nu îl pot găsi prin clădire, nu știu unde se ascunde”

Fostul șef de stat, Igor Dodon, a primit astăzi demersul procurorilor privind prelungirea mandatului de arest. „De obicei, procedura, în 90% din cazuri, se face prin avocați sau poștă electronică. M-au invitat fiindcă vor show”, a spus Dodon.

Foto: captură video

„45 de minute ne-au ținut la ușă, cred că acest băiețel are complexe de la grădiniță. 45 de minute nu îl pot găsi prin clădire, nu știu unde se ascunde. Scopul e să facă show. E straniu pentru ce a fost nevoie”, a declarat acesta.


Ieri, procurorii anticorupție i-au înaintat astăzi învinuirea Galinei Dodon, soția fostului șef de stat, Igor Dodon. Totodată, procurorul de caz a aplicat în privința acesteia măsura preventivă sub formă de obligare de a nu părăsi țara pe un termen de 60 zile.

Galina Dodon, soția fostului șef de stat, Igor Dodon, a spus că i s-a deschis un dosar politic. Declarația a fost făcută după ce a fost audiată de procurori. „Am fost pusă sub învinuire- complice, pentru îmbogățire ilicită, fără probe”, a spus aceasta.

Nicolae Posturusu, avocatul lui Igor Dodon, a acuzat procurorii anticorupție de minciună. „Dacă în cazul perchezițiilor la domiciliu aceștia ne-au sugerat că pozele puteau fi făcute și răspîndite de către avocați, astăzi, ne-au uimit cu niște bîlbîieli geografice”, a scris acesta pe Facebook. Reacția vine după ce ieri PA a negat informația precum că soția lui Igor Dodon, Galina Dodon, ar fi fost oprită în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah, pentru a i se înmâna citația ca să fie pusă sub învinuire.


Pub