‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
16.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticole„Gala Businessului Moldovenesc” 2022: circa 140 de întreprinderi premiate 

„Gala Businessului Moldovenesc” 2022: circa 140 de întreprinderi premiate 

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Aproximativ 140 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului 2021” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” au fost premiate la cel mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”.

Acesta a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Agenția de Stat pentru  Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA),  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) și Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC).  

Agrobiznes a fost partener media al evenimentului.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a „Galei Businessului Moldovenesc”, Sergiu Harea, președintele CCI a RM, a adus sincere mulțumiri partenerilor, dar și participanților, care, în ciuda  tuturor dificultăților, au reușit să-și unească forțele pentru organizarea unui eveniment care scoate  în evidență cele mai competitive întreprinderi din țara noastră. 

„Premiile oferite astăzi confirmă curajul, perseverența și dorința companiilor de a se afirma pe  plan național și de a-și contura reușitele în domeniul promovării mărcilor comerciale și a  managementului calității. Toți învingătorii prezenți aici sunt o dovadă clară a faptului că fiecare companie și brand are nevoie de promovare și că toate acțiunile pe care le întreprind nu sunt în  zadar, ci contribuie direct la dezvoltarea mediului de afaceri autohton”, a declarat Sergiu Harea. 

În debutul evenimentului, cu un mesaj de felicitare a venit și Directorul general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Eugeniu Rusu, care a menționat că la ediția curentă a concursului au participat multe companii merituoase, fapt ce a făcut dificilă selecția câștigătorilor.  

„Vreau să felicit câștigătorii, să le doresc succes, să-și păstreze punctele forte pe care le-a apreciat  juriul și să le amplifice. Pe ceilalți participanți vreau să-i încurajez să-și etaleze forțele în  continuare, să nu renunțe, să muncească cu aceeași ambiție. Până la urmă, cel mai important premiu este aprecierea publicului, pe care dumneavoastră, odată ajunși aici, deja ați obținut-o”, a  transmis Eugeniu Rusu. 

Totodată, în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, cu un mesaj de mulțumire și apreciere către antreprenori și reprezentanții mediului de afaceri au venit: reprezentanții Guvernului Republicii Moldova, secretari de stat, președinți ai Comisiilor Parlamentare. 

‹ adv ›

Fiind la cea de-a XIX-a ediție, concursul „Marca Comercială a Anului” este unul dintre cele mai  eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă şi externă.

Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor şi stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă. Pe parcursul celor 18 ediții, la competiție au fost înregistrate peste 1600 de mărci.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor” este la cea de a 8-a ediție. Scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității.

‹ adv ›

În total, pe parcursul  tuturor edițiilor au participat 350 de companii. Miza concursului este „Zeița Calității”.

Pentru a urmări „Gala Businessului Moldovenesc 2021” accesați link-ul.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›