image
Sursa foto: metalinjection.net

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a suferit o intervenție chirurgicală la începutul acestei săptămâni

Rockerul britanic Ozzy Osbourne "se simte bine şi este în curs de recuperare" după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul acestei săptămâni, a anunţat soţia lui.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Sharon Osbourne le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, după ce săptămâna trecută a anunţat că fostul solist al formaţiei Black Sabbath va trece luni printr-o "operaţie foarte serioasă". Ea nu a oferit detalii referitoare la intervenţia chirurgicală.

"Familia noastră ar dori să-şi exprime imensa recunoştinţă pentru cantitatea copleşitoare de dragoste şi susţinere premergătoare operaţiei lui Ozzy", a scris Sharon Osbourne marţi.

"Ozzy se simte bine şi este în curs de recuperare! Dragostea voastră înseamnă totul pentru el", a adăugat soţia artistului.

Sharon Osbourne, manager muzical şi vedetă de televiziune, a declarat vineri colegilor săi din emisiunea britanică "The Talk" că va călători la Los Angeles în weekend pentru a fi alături de soţul său, descriind intervenţia chirurgicală drept una care "va determina restul vieţii lui", informează Reuters, citată de Agerpres.

Într-un interviu acordat luna trecută revistei Classic Rock, Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, a spus că se resimte în continuare după rănile suferite în 2003 în urma unui accident de ATV. O cădere pe care artistul a suferit-o în toamna anului 2019 i-a amplificat suferinţa şi a necesitat o intervenţie chirurgicală.

Noutăţile partenerilor

comentarii: