image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo are și munte, și mare în vacanță! Destinația superbă în care a ales să plece cu familia sa

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a încheiat un sezon extrem de dificil și dezamăgitor la Manchester United, în care a evitat la limită participarea în Conference League ediția viitoare.

Superstarul portughez a plecat recent într-o vacanță mult așteptată împreună cu familia sa, care numără un membru în minus după moartea tragică a unuia dintre cei doi gemeni născuți pe 18 aprilie.

Potrivit presei britanice, Ronaldo a ales o destinație superbă pentru vacanța de care se bucură zilele acestea. Atacantul s-a întors în Spania, mai exact în Serra de Tramuntana, un lanț muntos ce aparține insulei Mallorca.

Locația oferă peisaje superbe - atracția principală este faptul că munții se îmbină cu Marea Mediteraneană, iar vizitatorii se pot bucura astfel de o priveliște unică.

La mijlocul lui aprilie, Ronaldo a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale prin care a anunțat decesul unuia dintre gemenii pe care i-a născut partenera sa, Georgina Rodriguez. În total, cuplul are trei gemeni.

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire.

Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: