image
Sursa foto: Facebook // Dumitru Alaiba

Tauber, ironizată de un coleg de Parlament: „Mă întreb cum oameni care nu pot scrie au putut fura un miliard”

Deputata Marina Tauber a fost luată peste picior, într-o postare pe Facebook, de către colegul său de legislativ, Dumitru Alaiba, pentru că a comis patru greșeli gramaticale într-o singură propoziție.

Enunțul care i-a dat bătăi de cap deputatei Partidului Șor a fost scris pe o pancartă pe care aceasta a expus-o astăzi în cadrul unui briefing de presă, unde s-a pronunțat împotriva marșului LGBT+ ce ar urma să se desfășoare pe 19 iunie.

Pentru a-și susține poziția, aceata a defilat cu o pancartă pe care era reprezentat un cuplu ce ținea un copil în brațe. În partea de jos a afișului, Marina Tauber a indicat mesajul buclucaș, format din nouă cuvinte și care conținea patru greșeli gramaticale: „Dragostea dintr-e* bărbat și femeie -* este cheia existetenței* omenirei*” [Greșelile sunt marcate cu asterisc - n.red.].

La scurt timp după acest gest, deputatul Dumitru Alaiba a scris o postare pe Facebook, în care a taxat-o într-un mod ironic pe Tauber pentru greșelile pe care aceasta le-a comis într-o singură propoziție.

„Patru greșeli într-o propoziție. Nota DOI, Marina. Stai jos. Ma întreb cum oameni care nu pot scrie au putut fura un miliard”, a scris Alaiba.

În doar o oră, postarea a acumulat peste 1500 de aprecieri din partea internauților.

Patru greșeli într-o propoziție. Nota DOI, Marina. Stai jos. Corect se scrie: Dintre, nu “dintr-e” Existenței, nu... Publicată de Dumitru Alaiba pe Joi, 16 iunie 2022

Amintim că acum trei săptămâni, pe 26 mai, Marina Tauber împreună cu Ilan Șor au rămas fără imunitate parlamentară, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat în Parlament ridicarea imunității ambilor reprezentanți ai Partdiului Șor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: