image
Sursa foto: Profimedia

"Până și Iisus a fost pus pe cruce!". Paul Pogba, atac direct la Manchester United după a doua plecare de pe Old Trafford

Paul Pogba (29 de ani) a plecat de la Manchester United după 6 ani considerați dezamăgitori de către majoritatea suporterilor "diavolilor roșii".

Campionul mondial are o istorie complicată cu gruparea de pe Old Trafford - a plecat gratis la Juventus în 2012 după un conflict cu Sir Alex Ferguson (80 de ani), s-a întors în 2016 pentru mai bine de 100 de milioane de euro, iar anul acesta i-a părăsit din nou pe englezi fără niciun ban în schimb.

Aflat acum în negocieri cu Juventus, Pogba a lansat un documentar autobiografic în care i-a "înțepat" pe cei de la Manchester United. Francezul le-a reproșat că au așteptat prea mult până să îi ofere un nou contract și că nu i-au arătat că vor să îl păstreze cu adevărat.

Declarația este una destul de ciudată, având în vedere faptul că trupa lui Erik ten Hag (52 de ani) i-a făcut vara trecută o ofertă de 17 milioane de euro anual, pe care Pogba a catalogat-o câteva luni mai târziu drept "nimic".

"Când îți place de o fată, faci tot posibilul să o cucerești, nu aștepți să plece sau să o curteze altcineva. Un jucător trebuie să se simtă important la o echipă, iar dacă nu simte asta, s-a terminat.

Până și Iisus a fost pus pe cruce, deși nu toți l-au condamnat. Aici, ești singur. Doar tu și persoana ta. Trebuie să fii puternic din punct de vedere mental. Dorința mea este să îi arăt lui Manchester United că a făcut o greșeală atunci când a așteptat să îmi ofere un nou contract.

Și să le arăt și celorlaltor cluburi că Manchester United a greșit. Cum poți să-i spui unui jucător că ți-l dorești atât de tare și să îi oferi nimic? N-am mai văzut asta niciodată", a declarat Pogba, conform presei britanice.

Conform presei italiene, Pogba şi-ar fi dat acordul pentru a reveni la Juventus, acceptând scăderea salariului la "Bătrâna Doamnă", echipă cu care a cucerit patru titluri de campion al Italiei şi a jucat o finală de Liga Campionilor.

Revenit pe Old Trafford în vara lui 2016, pentru mai bine de 110 milioane euro, o valoare record la acea vreme, Pogba a decepţionat la United, arătându-şi doar sporadic talentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: