(video) „Creditul pe care ni l-a promis Franța valorează cât o aripă a avionului cu care a venit Macron”. PSRM protestează la Parlament
Membri și simpatizanți ai PSRM au protestat, astăzi, în fața sediului Parlamentului „împotriva inechității sociale și a condițiilor indecente de trai al cetățenilor”. Oamenii au adus cu ei pancarte cu mesajele: „Ne mușcă prețurile”, „Jos mincinoșii! Jos Sandu! Jos prețurile!”.
Foto: captura ecran

update 11:10 Bogdan Țîrdea: Care e diferența dintre Vlad Plahotniuc și Maia Sandu? Plahotniuc face ceva, el e rău, Maia Sandu face același lucru, ea e bună. Sandu e același Plahotniuc, dar în fustă mini.

update 11:00 Elena Bodnarenco, deputată BCS: Multe ne-a promis Maia Sandu, dar nu ne-a promis să majoreze bugetul Președinției. 94 mii lei în zi ne costă Președinția și aceste vizite ale oficialilor străini, care nu ne aduc nimic. Creditul pe care ni l-a promis Franța, de 15 milioane euro, e cam cât valorea unei aripi a avionului cu care a venit Macron la Chișinău, de 180 milioane euro.

update 10:40 Silvia Grigorieva, consilieră în CMC: Ce se întâmplă în Parlament e de groază, ce se întâmplăla CMC e și mai de groază. Au biruit cei care au vrut schimbare, strigau peste tot schimbare. Și? Ei au uitat să spună ce fel de schimbare. Aceasta e schimbarea spre bine pe care ne-am dorit-o? Nu, asta e schimbarea spre binele lor. Își fac zile de naștere în New York, și-au mai tras câteva ministere, să-și angajeze toate verișoarele, și-au dat și câte 800 de lei de Paște, pentru pască.

update 10:29 Alexandr Odințov, președintele fracțiunii PSRM din CMC: PAS se descifrează ca Partidul Sărăciei, Partidul Scumpirilor. Ca în bancul cela: lor tot le promite, le promite, iar ei tot sunt nemulțumiți. Maia Sandu a dormit toată vara, iar în toamnă s-au trezit că expiră contractul la gaz. Au trimis la negocieri un băiețel care iubește să domine. La Harvard a învățat rău și se pare că s-a încurcat în formule. A promis că iarna gazul va fi puțin mai scump, iar vara, mai ieftin, dar a ieșit invers

update 10:24 „Jos tarifele liberale! Vrem dreptate! Moldova!”, scandează manifestanții.

update 10:22 Vasile Bolea, deputat BCS: Cum a venit acest partid la guvernare? În mare parte i-a amăgit pe toți, și pe cei de acasă, și pe cei din diasporă. Chiar și cei nenăscuți au fost amăgiți. I-au hrănit pe toți cu minciuni, cu lingurița. Mulți i-au crezut și la alegeri i-au susținut. Oamenii s-au dat pradă acelor promisiuni goale, deșarte, care în realitate au fost o minciună foarte mare, doar pentru a primi voturile voastre. Suntem aici pentru a spune un nu ferm acelor politici pe care le duc cei din PAS. Jos tarifele liberale. 

Urmăriți live, pe UNIMEDIA:



Pub